Nya veganska biffar och bollar

Förpackningarna till de fyra olika Vegorätt-produkterna bredvid varandra Gula rektangulära med bild på respektive maträtt på

Det börjar nästan bli tjatigt men kan en tröttna på goda nyheter? Rådande vegotrend för med sig att det fullständigt forsar fram nya vegoprodukter. Nästa ut på arenan är Risenta som lanserar bön- och grynblandningar för att enkelt göra egna vegobollar, burgare och biffar.

Risenta som sedan tidigare har en del gryn- och mjölmixer fortsätter på hälsospåret och vill bidra till konsumenters önskan att äta grönare. De nya produkterna Vegorätt gör det lätt att laga vegetariska produkter själv med naturliga råvaror.

Vegorätt består av fyra stycken bön- och grynblandningar och baseras på kikärtsmjöl eller quinoa som blandas med vatten för att formas till bollar, burgare eller biffar. De har olika smaksättningar, kikärtsbollar, quinoaburgare, kikärtsbiffar med mandel och hasselnöt samt sjögräs- och kikärtsbiffar, De är alla ekologiska är fria från spannmål som innehåller gluten och är helt veganska.

“Intresset för god, hälsosam, vegetarisk mat ökar hela tiden men vi vet också att många konsumenter tycker att det är lite krångligt och behöver inspiration. Vår nya produktserie är ett perfekt exempel på att vegetarisk mat varken behöver vara svårt att tillaga eller tråkigt att äta. Vi gör det helt enkelt lättare för konsumenterna att äta grönt och gott” säger Christina Andersson, Senior Product Manager på Risenta.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: