Mango och cashew nyheter bland vegansk dryck och kvarg

Förpackning av Alpro GO ON Mango, vit plastburk med folielock, detaljer i mangofärg

För dig som gillar nötter kommer nu en trevlig nyhet, cashew breddar utbudet av Alpros växtbaserade drycker.

Sedan tidigare finns en mängd varianter med t.ex. soja- hasselnöt- och kokosnötsdrycker och nu blir det mer av nötter. Drycken som enligt Alpro har “en god nötig eftersmak” kan avnjutas som den är men ska även fungera att ha i kaffet.

alpro-drink-cashew

Alpro passar även på att utöka utbudet av GO ON-kategorin, deras växtbaserade alternativ till kvarg som lanserades tidigare i år. Efter smakerna svart vinbär, passionsfrukt och naturell kommer nu GO ON Mango.

“Vi vet att många av våra konsumenter köper växtbaserade produkter för hälsans, miljön och smakens skull. För att fortsätta göra medvetna val, tror vi att fler smakmöjligheter är en viktig faktor” säger Hanna Möller, produktchef på Alpro.

Så är det ju, valfrihet ger större möjligheter och med dagens växtbaserade utbud finns det knappast någon anledning att hänga sig kvar bland mejeriprodukterna.

2 kommentarer på “Mango och cashew nyheter bland vegansk dryck och kvarg

  1. Pingback: Frukosten, den heliga klimatboven | Vego Eco

  2. Pingback: Vilka mjölkfria mejeriprodukter vill du ha? | Vego Eco

Lämna ett svar

%d