Vego Eco en av svenska toppbloggarna

Tre stycken delade och urkärnade avocados

Varje månad publicerar Cision Bloggtoppen för att lyfta fram intressanta och aktuella bloggar inom olika kategorier. Senaste spaningen är på matbloggar och Vego Eco är en av de som lyfts fram.

Cision har valt ut de tio bästa bloggarna och fokus denna gång är vegetarisk mat. De uppmanar till att läsa, inspireras och influeras. Det är givetvis väldigt roligt att uppmärksammas där, ambitionen med Vego Eco är just att inspirera och influera.

Hoppas ni hittar något ni gillar! Kom gärna med tips, förslag och önskemål på vad ni vill läsa mer om.

Om Bloggtoppen: ”topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier” och tas fram av Cisions research-team.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: