Glossybox goes vegan

Glossybox, en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter, har släppt en vegansk skönhetsbox. Boxen går under namnet The Vegan Box och görs i samarbete med Youtubern Therése Lindgren som själv är vegan.

Det är Glossybox prenumeranter som har efterfrågat ett samarbete med Therése Lindgren och förhoppningsvis kan detta göra att fler uppmärksammas på att skönhetsprodukter kan innehålla mycket animaliska ingredienser vilket många nog inte är medvetna om. Den nya veganboxen är en Limited Edition box och innehåller sex skönhetsprodukter.

Glossybox är Sveriges största prenumerationstjänst för boxar och tycker därför det är viktigt för att ta ansvar och inspirera till att testa nya produkter och varumärken. Vi får hålla tummarna för att det blir fler vegetabiliska produkter som lyfts framöver.

”För Glossybox känns det helt rätt i tiden att göra en vegansk skönhetsbox. Det veganska temat är en växande trend, och det känns som en självklarhet för Glossybox att vara en del av denna trenden”, säger Victoria Senkpiel, VD på Glossybox.

The Vegan Box är en Limited Edition-box och säljs därmed i begränsad upplaga till både prenumeranter och icke-prenumeranter, du kan köpa den här.

En kommentar på “Glossybox goes vegan

  1. Pingback: Naturlig näring för din hud | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: