CocoWhip, vegansk mjukglass

Svart bägare med loggan för CocoWhip i vitt, rosa mjukglass spritsad i.

Vintern är här och många börjar planera för julens godsaker. Trots detta kan en inte annat än suktas av denna mjukglass som låter ljuvligt god, en vegansk variant baserad på kokosvatten.

CocoWhip är ett hälsosamt alternativ till glass som är helt vegetabilisk med sin bas på kokosvatten. Den är vegansk och fri från soja och gluten vilket är en trevlig kombo som vi inte är alltför bortskämda med. Ingen av produkterna innehåller heller konstgjorda färgämnen, smakämnen eller sötningsmedel.

Tack vare naturliga oljor ska glassen dessutom vara riktigt krämig vilket ofta förknippas med mejeriprodukter. Smakerna den finns i är naturell, choklad, bär och matcha. Med allt detta; eko, vegan och krämigt, låter det inte underbart? Mjukglass är inget en är bortskämd med som vegan så nu undrar jag stilla: när får vi se denna i Sverige?

cocowhip

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: