Veganskt och ekologiskt till storhushåll och restaurang

Maträtt med falafel i en korg på bord med vit du och mintgrön bordstablett.

Anamma som erbjuder endast veganska produkter har även satsat på att göra dem ekologiska. Den stora efterfrågan har gjort att de utökar sortimentet med nya produkter för restaurang och storhushåll.

För ett år sedan lanserades det veganska sortimentet till restaurang- och storhushållsmarknaden och försäljningen har slagit rekord. Därför utökas sortimentet med ytterligare två produkter som båda är ekologiska.

Nyheterna är Ekologisk Falafel och Ekologisk Vegofärs, båda är helt fria från animaliska ingredienser och dessutom glutenfria. Inkluderande produkter således vilket bör vara välkommet inom restaurangmarknaden. Att slippa ha flera olika alternativ för samma maträtt gör det enklare för alla där många kan äta samma rätt.

anamma-ekologisk-vegofars

En kost som inkluderar gör det inte bara enklare i köket utan bidrar till gemenskap. Barn bör till exempel slippa sitta på skolor och förskolor och känna sig annorlunda eller utanför på grund av sitt kostval, oavsett om det grundar sig på skäl som miljö, hälsa eller djurrätt. Blir det enklare att tillgodose mångas behov samtidigt, bidrar det förhoppningsvis också till att fler väljer vegetariskt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: