Ekoprodukter från Anamma

I februari lanserade det helvegetariska Anamma glutenfria produkter. Nu kommer nästa nyhet, ekologisk vegofärs och ekologisk falafel.

Anamma gjorde för ett par år sedan om sina recept för att bli en hundra procent vegetarisk produktserie. De kan konstatera att det var ett lyckosamt tilltag, det veganska sortimentet har haft en tillväxt i volym med över 50 procent per år. Med detta har önskemål om hur kunderna vill att sortimentet ska utvecklas kommit. Att eko är en av dem är inte otippat, många vegoalternativ är tyvärr inte det men får nu tillökning med två produkter.

Anamma Ekologisk Falafel

“Vi älskar när våra konsumenter bryr sig och vill vara delaktiga. Det finns få ekologiska alternativ bland vegetariska produkter generellt och det har vi bestämt oss för att göra något åt. Konsumenterna skriker efter ”ekovego” och vi är väldigt stolta över att nu kunna svara på efterfrågan med två vansinnigt goda produkter” säger Magnus Hansson, marknadsansvarig för Anamma.

Se där, Magnus fick in denna bloggs namn, om än omvänt. Men det är ju de områden som det handlar om här, eko och vego. De två produkter som nu kommer är alltså en färs och falafel i storleken 240 gram. Kommer att finnas i butik från mitten av maj.

4 kommentarer på “Ekoprodukter från Anamma

  1. Pingback: Spirande vegotrend | Vego Eco

  2. Pingback: Sveriges första KRAV-certifierade veganska snabbmatsrestaurang | Vego Eco

  3. Pingback: Ekologisk soygurt, nyhet från Planti | Vego Eco

  4. Pingback: Veganskt och ekologiskt till storhushåll och restaurang | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: