Crowdfunding för att öppna vegansk pub

Saknar du en vegansk pub där du skulle kunna inta gourmetburgare och en öl? Då har chansen kommit! Med en crowdfunding-kampanj kan du bidra till att det blir verklighet i Stockholm.

Den första maj startar en kampanj som ska bidra till att finansiera det nya konceptet. Bakom idén ligger matentreprenören Selina Ham som har arbetat fram konceptet sedan starten av sin cateringverksamhet 2015. Hon har utvecklat växtbaserade gourmetburgare och streetfood med mellanöstern-inspiration och vill nu ta det hela ett steg till.

– I början lagade jag mat inspirerad från Mellanöstern och skapade den första burgaren – rödbetsfalafel med karamelliserad lök, hummus på grilla paprika och vitlöksmarinerad aubergine – som blev så populär att jag började experimentera fram nya burgare, berättar Selina Hami.

Veganska gourmetburgare för alla

Selinas ambition är att normalisera växtbaserad mat. Genom att visa att det inte bara är “grillad zucchini och tofu” ska den även locka icke-veganer. Vego Eco smakade på lite av Selinas utbud på ett event i höstas och det var fantastiskt gott. Härligt med nya, goda initiativ som bidrar till större vegoutbud.

Crowdfundingenkampanjen startar den 1:a maj 2017, mer information om detta kan du hitta på facebook, Selina’s Pub Grub och hemsidan Selinas Grub.

Lämna ett svar

%d