Kostnadsfri makeup från INIKA Organic

Intresset för eko och veganskt inom skönhetsindustrin ökar, något som syntes på Stockholm Beautyweek nyligen.

Ett av de märken som fanns på plats är INIKA Organic, ett hundra procent naturligt Makeupmärke från Australien. Produkterna produceras på ett sätt så att de inte ska påverka naturen eller människan utan att tumma på kvaliteten på produkterna.

Det är härligt att se ett så färgstarkt utbud som INIKA har trots att de är vegetabiliska. Produkterna är även Ekologiskt och Vegan Certifierade.

Om du inte känner till dem sedan tidigare och är nyfiken på hur produkterna är finns det chans att testa dem på Vegomässan i juni. Där kommer Inika Organic att erbjuda en kostnadsfri makeup. För att ta del av detta, anmäl dig genom att maila tlll inika@pandl.se och meddela vilken tid du önskar komma så kommer de att försöka hitta en tid som passar.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: