The Stockholm act, festival för hållbarhet

Turkosa vågformationer med texten The local act i vita versaler ovanpå

Sugen på att bidra till eller lära dig mer om en mer hållbar värld? En veckolång festival med konst, vetenskap och politik ger dig möjlighet att utforska möjligheterna för detta.

Den 21 – 27 augusti arrangeras The Stockholm Act av Stockholm Coordination Initiative där ett gediget program kommer att ge besökare möjlighet till möten, mode, mat och upplevelser, allt med de hållbara målen som utgångspunkt.

Programmet erbjuder en blandning av aktiviteter där de olika målen täcks in. Utbildning och unga är en del där skolor kan delta. Maten är förstås en viktig del och den som är morgonpigg kan komma Food that works – Breakfast club där bland andra läkaren David Stenholtz kommer att närvara precis som Tove Björklund från Stockholm Resilience Centre som ska berätta om de senaste rapporterna och hur långt vi kommit i forskning kring kost och hälsa.

Programpunkten Share, Mingle and Inspire – Co-creating a sustainable future ger dig chans att träffa nya kontakter att samarbeta med kring utmaningar inom din bransch. Upplagt för att hitta nya plattformar tack vare korta presentationer och en mingelvänlig miljö.

Mer av denna möjlighet kommer en att kunna få på Global bar på Hötorgsterassen där det bjuds på samtal, debatt och musik mellan 17.30 och 19.30.

Det finns en uppsjö av spännande saker att ta del av eller att delta i. Här hittar du hela programmet som förutom föreläsningar och mingel består av utställningar, musik, möjlighet att hyra kläder och mycket mer.

En kommentar på “The Stockholm act, festival för hållbarhet

  1. Pingback: Hur kan vi nå hållbar konsumtion? | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: