Webbkurs för att lära dig grilla vegetariskt

Burgare med bröd och grönsaker, till vänster en lök och höger salladsblad.

Hur bra är du på att grilla? Vill du ha lite tips och kunskaper på vägen kan du nu ta del av en ny webbaserad BBQ-kurs.

Gustav Johansson som givit ut boken Jävligt god BBQ tar nu steget vidare och släpper både program och en kurs för att hjälpa dig att grilla bättre och godare mat. Hans ambition är att laga god vegetarisk mat som alla, även den inbitne köttälskaren, ska gilla. Vegetarisk mat är ju långt mer än “bara hummus och avocadomackor” som han uttrycker det.

Jutjärnsgryta med en sågs gryta i på en grill med glödande kol

Kursen är framtagen och distribueras i samarbete med SvD och innehåller instruktionsvideos och steg för steg bilder. Enkla och smarta grilltekniker som ska hjälpa dig att grilla allt från grytor till pizza. Även marinader, såser och tillbehör finns med likväl som information om nya produkter som vegokött, växtbaserade mejerier och hur du grillar olika sorters grönsaker för bästa resultat.

Här kan du köpa kursen, så nu finns inga ursäkter för att inte grilla vegetariskt längre. Vill du ha lite mer grill- och vegoinspiration gällande grillning kan du även se mini-matwebbprogram som gjorts i samband med kurserna. Du kan se programmen på Gustavs blogg.

SparaSpara

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: