Klairs Black sugar – ljuvlig peeling

Mörk burk med svart lock, vit etikett med svart text Klaris på.

Klairs har produkter som endast innehåller de allra viktigaste ingredienserna, som de själva uttrycker det. Med det menas att inga färgämnen, alkoholer, parabener eller djurförsök är inblandade. Enkelt men tillräckligt.

Måste tipsa om Klairs gentle black sugar facial polish som är en helt underbar peeling. Den exfolierar, återfuktar och huden känns mjuk och ren efter användning. Peelingen har en hög halt av svart socker som avlägsnar döda hudceller, pormaskar och renar porerna på djupet. Den är även anti-bakteriell och ska hindra tecken på åldrande genom att den stimulerar cellförnyelsen. Det har jag dock inte sett något av men att den återfuktar torr och flagnande hud är lättare att hålla med om. Tack vare c-vitamincerum så ska den även hjälpa till att förebygga och mildra pigmentering.

Jag gillar verkligen den är peelingen, den känns riktigt djuprengörande men ändå mild och har en underbar doft. Och självklart är den vegansk. Tidigare innehöll den bivax men tack vare efterfrågan från kunder togs detta bort. Heja konsumentmakt!

Detta är den enda produkt jag testat av det här märket men så mycket som jag gillar denna lär det absolut bli fler.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: