Veganska nyheter på Wayne’s Coffee

Vegoutbudet växer igen! Nu är det Wayne’s Coffee som bidrar genom att erbjuda fler veganska alternativ att välja mellan. Du kan nu hugga in på en ny, matig sallad och senare i augusti lanseras en ny vegansk wrap samt en bagel.

Wayne’s Coffee har slagit sig ihop med Oumph! och lanserar tre nya rätter, alla veganska och har Pulled Oumph! som bas.

– Våra vänner på Wayne’s Coffee har länge insett att världens resurser inte är oändliga och de har agerat därefter. Att Sveriges enda KRAV-märkta kafékedja nu höjer ribban ytterligare när det gäller grymma växtbaserade alternativ imponerar, säger Henrik Åkerman, marknadschef på Food for Progress, företaget bakom Oumph!

Tre veganska nyheter

De tre rätterna är en linssallad med sötpotatishummus, ärtskott, sallads- och spetskålsmix och senapsvinägrett. Utöver salladen lanseras även en wrap; rödbetstortilla fylld med linssallad, sötpotatishummus, ärtskott, romansallad, spetskål och senapsvinägrett. Den tredje rätten är en bagel med guacamole, krispig sallad, tomat och rödlök. Samtliga rätter innehåller Pulled Oumph!.

Oumph!-salladen finns på menyn redan nu och kostar 98 kronor. Wrapen och bageln lanseras i slutet av augusti och kommer att kosta 62 respektive 72 kronor.

Waynes_Oumph!-sallad_vegan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: