Mer veganskt i glassboxen

En förpackning i gula och gröna färger med bild på gul glass och texten SOLERO

På sedvanligt manér presenterar GB Glace årets nyheter som vi kommer att hitta i glassboxen. Ett säkert vårtecken som de uttrycker det, oavsett väder. Och det är ett par trevliga tillskott för de som önskar mjölkfritt.

Totalt kommer det tio stycken nyheter varav det är två som är mjölkfria och veganska. Lite mer inkluderande och för att, som GB uttrycker det, sprida ännu fler glassleenden”. Exakt den insikten som önskas, ett mjölkfritt sortiment kan ätas av alla, medan det “vanliga”, som många uttrycker det, exkluderar väldigt många personer.

De veganska nyheterna är Ben & Jerry’s Non Dairy med smaken Chocolate Fudge Brownie i en liten förpackning 100 gram. För er som inte upptäckt den här glassen än är det en av Ben & Jerry’s veganska smaker som sedan tidigare finns i en större förpackning. Glassen är en mandelbaserad chokladglass med chunks av chokladbrownies.

En Ben & Jerrys glassförpackning i gröna och bruna färger

Den andra nyheten är Solero Organic Juicy Lemon, en ekologisk utökning av Solerofamiljen. Den består av syrlig och mjuk citronfyllning som omsluts av ett lager citronfruktis. Ekologisk, vegansk och lokalproducerad från glassfabriken i Flen.

En pinnglass i guld med texten SOLERO i grönt

Verkligen trevligt med fler veganalternativ i glassboxen, det är mycket välkommet. Nu väntar vi bara på lite sol och värme att avnjuta glassen till.

Lämna ett svar

%d