Veganska linschips och linsbågar

Två snackspåsar med namnet Veggie Peggy

Det veganska snacksutbudet växer när Apoteket satsar på veganska och ekologiska snacks. Nu finns Veggie Peggy’s veganska linsbågar och linschips att köpa på Apoteket över hela Sverige.

Tack vare Apotekets stora spridning får nu många chans att införskaffa veganskt snacks. Från och med maj finns två av Veggie Peggy’s snacksprodukter på 180 apotek runt om i landet och även i Apotekets onlinebutik. Produkterna som lanseras är Linschips Havssalt och Linsbågar Peppar & Lök.

Veggie Peggy startades 2017 med idén att utveckla, producera och marknadsföra veganskt och ekologiskt snacks och godis. Den första produkten var veganskt godis utan gelatin som lanserades 2017 och sedan dess har de fortsatt att utveckla nya produkter som lins- och kikärtschips, majssnacks, linsbågar och vegansk choklad.

Härligt med fler veganska produkter och dessutom med god tillgänglighet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: