Burger King lanserar växtbaserade burgare i hela Sverige

Hamburgare med bröd och texten 0% kött

I maj lanserade Burger King den vegetariska burgaren Rebel Whopper på åtta utvalda restauranger i Stockholm, Göteborg och Malmö. Testlanseringen gick mycket bra och nu lanseras vegoburgaren på samtliga Burger King-restauranger i Sverige.

Efter en stor lanseringssuccé av växtbaserade Impossible™ Whopper i USA var Sverige första landet i Europa att lansera en liknande burgare på menyn. För att få till en trovärdig och saftig burgare grillas burgaren över öppna lågor. Burgaren är vegansk och serveras med samma ingredienser som den klassiska Whoppern, tomat, sallad, majonnäs, ketchup, saltgurka och lök. Detta innebär att vill du ha en vegansk variant får du be att få den utan majonäs. Istället kan en byta ut till steakhousesås.

Härligt när fler vegetariska produkter lanseras och blir tillgängliga på bred front. Att testlanseringar, precis som till exempel lanseringen av milkshake hos Max, går riktigt bra visar på det stora intresset för vegoalternativ. Härligt!

Hamburgare med bröd, ovanför texten 0% kött 100% smak

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: