Astrid Och Aporna kommer tillbaka

Samlingsbild över olika vegetariska produkter

Tack vare ett samarbete med Movement kommer nu de växtbaserade produkterna från Astrid Och Aporna tillbaka och ska nu nå ut till fler.

Till mångas sorg kom i början av året beskedet att Astrid Och Aporna försattes i konkurs. Deras växtbaserade produkter har varit favoriter bland många veganer, så även här och är mycket saknade. Korv och pålägg är bara några exempel på favoriter från företaget. 

Under sommaren kom nyheten att Kale United AB investerade i bolaget. Kale United är en företagsgrupp som byggts upp kring växtbaserad mat och är finansierat av hundratals investerare världen över. Deras ambition är att öka den globala tillgängligheten och medvetenheten om växtbaserade produkter och idag står Kale United bakom 23 veganska bolag. Nu inleder de ett samarbete med distributörsbolaget Movement inom den svenska dagligvaruhandeln. Tack vare detta kommer Astrid Och Apornas efterlängtade produkter att vara tillbaka på hyllorna från och med januari 2020.

Lite av en julklapp detta besked! Jag vet många som kommer att hurra och bli glada över det här beskedet. Ser verkligen fram emot att få tillbaka dessa produkter igen. Och med en allt större medvetenhet om fördelar för hälso- och klimataspekter med vegetarisk kost så är det verkligen bra om dessa produkter nu får en bredare distribution så att fler får chans att upptäcka dem.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: