VegMe lanserar växtbaserade korvar

Bild på en förpackning korv

Efterfrågan på goda vegoprodukter fortsätter och önskan om riktigt god korv ska inte underskattas. Nu kommer två nyheter från VegMe ut i handeln.

Det svenska företaget lanserar två vegokorvar gjorda på ärt- och solrosprotein. Det är en klassisk grillkorv samt en chorizo. Grillkorven lanserades redan för ett år sedan via bensinstationer men kommer nu ut i dagligvaruhandeln. Den lite hetare chorizon är helt nyutvecklad.

– Smak och konsistens har varit i fokus vid utvecklingen av de nya produkterna och sedan lanseringen av grillkorven på Circle K och OKQ8 har väldig många konsumenter hört av sig till oss med en önskan om att kunna köpa korven även i dagligvaruhandeln. Därför är vi nu extra glada över att äntligen kunna erbjuda vår korv även i den kanalen, säger Linda Hägglund Öhman, Marknadschef på VegMe.

Korvarna säljs på Coop i förpackningar om 350 gram till det rekommenderade priset 59,90 kronor per förpackning.

Lämna ett svar

%d