Veganska proteinbars från Barebells

Texten VEGAN PROTEIN BAR och två barsförpackningar i orange och grönt mot blå bakgrund

Utbudet av proteinbars kan tyckas enormt men inte för de som väljer veganskt. Men nu lanserar Barebells, Sveriges mest sålda proteinbar, en helt vegansk serie.

Barebells är kända för sitt sortiment av proteinberikade bars, milkshakes och glassar och även om veganska alternativ finns på marknaden så är det alltid välkommet när breda varumärken kommer med veganska alternativ. Mer lättillgängligt och möjlighet för fler att äta vego.

Precis som Barebells övriga sortiment ska den nya veganska serien förstås ha lika god smak som deras andra produkter och är helt utan tillsatt socker.

– Man ska inte behöva kompromissa med smaken bara för att man väljer veganskt. Med den här serien vill vi visa att det går att ta fram minst lika goda vegetabiliska alternativ. Vi har jobbat länge med att hitta rätt i smak och konsistens och är riktigt stolta över resultatet. Let’s flex for future!, säger Viktor Helgesson, Brand Manager, Barebells.

Orange proteinbarsförpackning från Barbells

Först ut i serien är två proteinbars i smakerna Hazelnut & Nougat samt Salty Peanut. Hazelnut & Nougat består av mjölkchoklad med krispiga hasselnötter och krämig nougat. Salty Peanut är en sötsalt chokladbar för alla jordnötsfans. Båda är berikade med 15 gram växtbaserat protein från soja, ärta och ris.

Barebells veganska produkter kommer att finnas tillgängliga i butiker runtom i landet till ett rekommenderat pris på 29 kronor styck.

En kommentar på “Veganska proteinbars från Barebells

Lämna ett svar

%d