Jätteutbud på årets Stockholm Beauty Week

Rosenserien nagelolja

Ekologiskt och veganskt har senaste åren ökat rejält inom hudvårdsindustrin. Att det nu finns ett överväldigande utbud är en bra och rätt övergång mot mer hållbar skönhetsvård.

I veckan arrangerades Stockholm Beauty Week för nionde året i rad och med 80 stycken utställare på plats var det närmast överväldigande att ta del av. Efter en pandemi med dess isolering var detta utbud närapå svårt att ta in.

Solskyddsprodukter

Men väldigt glädjande och välkommet att få chans att mötas och ta del av nyheter. Men även produkter som funnits en tid, alla nyheter är inte lätt att hålla koll på, i synnerhet inte i isolering.

Rosenserien som är en favorit efter år av veganskt och ekologiskt fokus fanns som vanligt på plats. Deras Calming Moisturizer Antiredness, som är en lugnande fuktkräm, har fått utmärkelsen Årets Produkt/Guldäpplet i Organic Beauty Award 2022. Jag har länge använt Rosenseriens vanliga moisturizer men kommer övergå till denna nu. För min torra hud känns den mycket mer återfuktande så det var en trevlig bekantskap. Precis som deras Organic Cotton Mask som är en återfuktande serummask. Denna typ av återfuktning är verkligen super!

Rosenserien Organic Cotton Mask

Ett annat favoritmärke är Maria Åkerberg som inte hade så mycket nytt inom fukt men dock på det mer färgglada med nya läppglans. Så härligt med färger nu när våren äntligen är här. Ska bli kul att testa, har bara använt deras hudvård tidigare.

Med så många märken på plats var det lite av en övermäktig uppgift att försöka selektera ut intressanta nyheter men ska gå igenom lite mer anteckningar och tester framöver och återkommer med tips vad det lider.

Uppskattade veganska burgare

En bonus var minst sagt möjligheten att få hugga in på veganska burgare till lunch i solen, inte dumt alls. Phil’s burger fanns på plats och med det veganska i fokus, så fantastiskt bra för normaliseringen av vegomat. Blev så glad av att höra alla kommentarer från de som åt burgarna, hur otroligt goda de tyckte att de var. Det var de, den kryddiga variant jag åt var verkligen smakrik och god. Det måste ju inte vara animalier för att det ska vara gott, och ju fler som upptäcker det – desto bättre.

Vegansk burgare från Phil's Burger

Lämna ett svar

%d