Förhandsvisning av Star Wars Klonkrigen III

I går var vi på förhandsvisning av Star Wars Klonkrigen III på Skandia. Några kloner fanns förstås utanför och välkomnade besökarna. Gillade skarpt deras dräkter, undra hur man skulle tas emot om man kom klädd så vid något tillfälle.

Jag hade med de två äldsta barnen, och det yngsta – men hon räknas inte i detta sammanhang. Det näst yngsta fick inte följa med då jag var rädd att det skulle vara för våldsamt, vilket det enligt min mening också var. Men det höll såklart inte barnen med om. De tyckte bara att det var ”fett coolt” och ”häftigt”, inte alls läskigt. Det enda som var läskigt var när det var för högt, men volymen sänktes lite och då var allt prima. Så en stackars orolig förälder är som vanligt utmanövrerad, inte läskigt…

Star Wars Klonkrigen III kommer att visas på Cartoon Network med start nästa vecka, som en del i sitt hjältetema. På måndagar om jag inte minns fel, så kolla in där om du missade visningen igår.

En trevlig eftermiddag fick vi och lillsnurpan var så duktig och sov som hon skulle, precis när filmen var. Och stackars nyss fyllda fyraåringen som inte fick följa med ska få sitt roliga i dag då han ska få gå på kalas. Nån rättvisa ska det väl vara i alla fall.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: