Hatkärlek – tips på blogg

En av mina favoritbloggare är flickan & kakorna. Där är allt som en dröm; det är så fantastiskt fint, det går knappast att skapa mer fulländade bakverk än vad hon gör. Och allt dessutom veganskt. Kan det bli bättre? Tror inte det. Vackert, gott, miljö- och djurvänligt. Så vad är problemet? Jo, för nån som tycker så mycket om att baka som jag gör men ändå aldrig kommer att komma över en 5-årings nivå i utförande jämfört med flickan & kakornas kreationer så är det onekligen lite frustrerande. Så ibland infinner sig en viss frustration när man ser dessa ljuvliga bakverk och stilla inser att jag aldrig kommer att kunna göra dem…


Well, well, jag fortsätter helt enkelt att titta och njuta och återvänder sedan till mina bakverk – som förvisso är goda men inte samma fröjd för ögat.

Titta t.ex. på dessa glassar, muffins eller den här underbara tårtan. Njut!

Lämna ett svar

%d