En burk med kakor

Så har sonen då avslutat sina besök hos sin logoped. Han har kämpat länge och nu har han varit där för sista gången. Han ville ta med sig något i present som avsked och när jag frågade vad han ville ge blev svaret kakor. Så då fick det bli så. En burk full med hans favoriter, bland annat lila Brysselkex. Lila blev också bandet på burken, då det just nu är hans favoritfärg.


Åtta sorter; Ballerina, brysselkex, chokladsnitt, drömmar, hallongrottor, havrekakor, kolakakor och sesamkakor. Några recept från Kakor & Cookies, några från Söta saker, resten klassiska recept. Drömmar t.ex. gissar jag att alla har sitt eget gamla recept att utgå ifrån.

Så nu var det kapitlet slut, han har tidigare varit ute och firat med pilbågen han fått som ”R-present”.

3 kommentarer på “En burk med kakor

  1. Vilken trevlig idé. Jag ska också försöka mig på lite ät- och drickbara klappar i år. Gillar sådant som går att konsumera (gott och tar inte upp plats så länge – förhoppningsvis)

  2. Pingback: Julklappstips, miljö & välgörenhet | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: