Rulltårta utan ägg och andra klassiker

I mitt förra inlägg tipsade jag om världens enklaste tårta. Ett litet tillägg till detta är att jag måste rikta en kärleksfull tanke och stort tack till fantastiska Lina som snart kommer med boken Svenska Klassiker utan ägg och mjölk där det finns ett toppenrecept på rulltårta utan ägg.

Just rulltårtor utan ägg är ju annars rätt så knepigt. Jag har bakat otaliga sådana och de har alltid gått sönder, men det gör inte hennes recept. Det gör ju i och för sig inte så mycket att den spricker om en ska spackla den med grädde till en tårta, men det är ju trevligt om den är fin rakt igenom. Boken är precis skickad till tryck så inom kort finns den tillgänglig. Då är det bara att ni gör slag i saken och införskaffar en. För vem vill inte ha fina rulltårtor och en massa andra underbart goda klassiker? Och det på ett djur- och miljövänligt sätt. Köp den eller någon av de andra böckerna ur serien här.

Lämna ett svar

%d