Snart Vegomässa, missa inte för allt i världen!

På lördag är det dags för Vegomässan 2012. Med över 40 utställare, filmvisningar och massor av intressanta föredrag blir det fullt upp med att försöka hinna med allt man vill. För att inte tala om allt gott som kommer att finnas där. Senaste tweetet från mässan var detta om maränger:


Inte så dumt va?!
 
Jag som dras med gipsad arm och orsakar hela familjen besvär och fördröjning vet inte hur mycket – om alls – jag kommer att hinna dit. Vill verkligen, hoppas att vi får tiden och alla måsten att gå ihop på ett bra sätt. Ni andra får väl inspireras desto mer på plats.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: