Glassig Soygurt Blåbär

Frukostintaget består hemma hos oss till mycket stor del av gröt, i alla fall för mig. Men ibland så slinker yoghurt också ner och ett par av barnen äter det rätt ofta, om inte till frukost så istället till mellis.
 
Senaste nyförvärvet vi testat är Carlshamns Soygurt Blåbär, en riktigt krämig och god sak. Nästan lite för god för frukost faktiskt. Den var väldigt krämig och lite för söt för att passa som frukost för min smak, snarare mellis eller varför inte som efterrätt? Men det jag tänkte på när jag åt den var faktiskt först och främst glass! Jag tror den skulle göra sig riktigt bra som ingrediens till det. Dock en amatörmässig gissning, då jag inte brukar göra glass själv men konsistens och smak fick mig att vilja testa. Glassmaskin står högt på önskelistan, får se om den kan gå i uppfyllelse, då kommer jag att testa.

Jag skulle också testa Carlshamns Tropiska Frukter, men den har jag inte fått tag på nånstans. Trist, det låter onekligen gott. Och är i portionsförpackningar som verkar lagom för kommande picknickar. Snälla Carlshamn, skicka mig några, det verkar som att jag blir utan annars. Får väl hålla tillgodo med blåbärsmaken tills vidare då, för god var den ju.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: