Skolavslutning med jordgubbstårta

I förra veckan gick mina äldsta barn ut skolan. Har haft lite svårt att fatta att det verkligen är så. Dels att det redan är långt in i juni och faktiskt dags för skolavslutningar men även att jag har så stora barn.

 
Det där med att barnen blivit stora och tiden går fort är väl alla urbota trötta på att höra. Så är det ju helt enkelt. Jag kan inte säga att det var som igår jag fick mitt första barn, men att hon nu har gått ut lågstadiet känns ändå lite verklighetsfrämmande. Galet, men fantastiskt.
Morgonen började förstås med tårtbakande. Innehållet i tårtan förberedde vi på kvällen, men på morgonen tog sonen tag i garneringen.
 

Skolavslutningens start blev något fördröjd men efter viss väntan så fick min lilla, förlåt stora, tjej hälsa alla välkomna och starta upp det hela med ett litet välkomsttal.
Fina avslutningssyskon.


En tradition på skolan är att alla 6-åringar ger de avslutande 3:orna en ros. Tyvärr fick hon inte sin ros av just lillebrorsan, men fint var det förstås ändå.

Jag slapp skämma ut mig genom att börja storböla. Smärta och helt enkelt viss hanteringsproblematik att filma, fota och bära på 2-åring trots den brutna armen gjorde att jag helt enkelt inte hade utrymme för det. Tur var väl det, grät gjorde jag såklart ändå. Tror inte jag nånsin kommer klara av att gå på deras avslutning utan att göra det.
 
Och kvalitén på foton och film blev förresten därefter också. Inte kul, men jag gjorde så gott jag kunde… Antar att jag äntligen lyckas ”smälta” detta och tagit mig i kragen och tittat igenom bilderna för att kunna dela med mig av lite avslutningsbilder. Men det tog nästan en vecka…

En kommentar på “Skolavslutning med jordgubbstårta

  1. Pingback: Grädd- och jordgubbstårtor | Vego Eco

Lämna ett svar

%d