Make up Store visning, Spellbound

I onsdags hade Make up Store sin stora höstvisning på Annexet i Globen. Som vanligt fantastisk make up och kreationer. Det bjöds på snittar och vin av fjäderprydda modeller. Trots att jag bara hade telefonen med mig att fota med tänkte jag dela med mig några bilder från kvällen.

 

En av entréerna innehöll en vacker gammal barnvagn som senare en av de få manliga modellerna lyfte upp ett barn (docka) ur som med långt blont hår gav ett magiskt skimmer över sig, vackert!


Fantastisk kreativitet, inspirerande teman och influenser! Så pass avancerad make är ju inget man bär till vardags precis, inte ens fest kanske, men det är fascinerande att se vad du kan skapa! Det var ormar, glitter, mystik, sminkade guldkragar, decimeterlånga naglar och knallblått hår. Blev faktiskt lite sugen på att gå hem och färga håret efteråt. Det gick över, don’t worry. 😉

Showen slut, i blått syns Kayo och bakom henne den äldsta medverkande modellen, Aira 85 år.

Hela teamet bakom showen.

Och sist kom förstås Mika själv ut.
 

I den fina goodiebag man fick med sig hem hade packningen nog gått lite väl fort då den inte innehöll bara en sjal i brunguldiga höstfärger, utan två. Så jag tänkte jag skulle tävla ut den ena till er läsare. Och inte bara det utan även en rabatt på 8 000 kr på makeuputbildning på IMC International Make Up Center. Rabatten gäller på deras utbildningar i vår. Enkla regler: svara bara på frågan vad heter magasinet Make up Store ger ut?
Du kan öka din chans att vinna genom att tex blogga eller twittra tävlingen. Varje delning ger ytterligare ett deltagande. Glöm inte att ange mail så jag kan kontakta vinnaren för leveransadress. Tävlingen pågår till den 23:e september.

3 kommentarer på “Make up Store visning, Spellbound

  1. Hej,Tidningen heter M Magazine. Jag har även delat på Facebook.Vad exakt gäller presentkortet?/S.

  2. Det är 5 000 kr rabatt på Skönhetsutbildningen och 3 000 kr på Karaktärsutbildningen. Anmälan och betalning ska vara innan 8 april -13 och gäller kurserna start före detta datum och i mån av plats.

  3. Grattis Sofia! Du fick inte stor konkurrens där. 😉 Maila mig din adress så jag kan posta till dig.

Lämna ett svar

%d