Vegetarian for a year


Jag har helt glömt att tipsa om detta. Det började redan i september, så det har ju gått ett tag men det innebär ju inte att man inte kan hoppa på nu. Det är ett initiativ för att hjälpa till att inspirera folk att leva vegetariskt. Om man funderat på det men kanske inte tagit steget pga att man t.ex. känner att man inte har kunskap nog är detta perfekt. Här får man tips på recept, till och med färdiga listor för veckan, enklare kan det ju inte bli. Med en kombo av personer som Pernilla Berg, en outsinlig källa till kunskap om vad man bör äta för att få i sig vad man behöver och som även driver Veganlife där du kan shoppa loss på det mesta du kan tänkas vilja stoppa i dig. 

Amy, Björn och Rasmus som bidrar med fantastiska recept – och nyttiga tips också för den delen. 

gå med och se hur enkelt det faktiskt är att vara veg. Och hur mycket bättre du snart kommer att må! Och inte bara du, även din omgivning kommer göra det. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: