Full vecka

Det har det onekligen varit för min del. Förra gången det blev tystnad här hade jag brutit armen, så illa är det inte nu, bara ett galet fullproppat schema. Vilket förutom bloggtystnad även inneburit att jag inte har hunnit följa med i media eller Twitter vilket i sin tur innebär att jag antagligen missat massor av viktiga nyheter och intressanta debatter. 

Vad jag dock har lagt tid på är en förhandsvisning av den magiska filmen Beasts of the Southern Wild, en film som ingen för övrigt får missa när den går upp på bio i januari. Fantastisk!

Det har varit massor av jobb, men även privata möten, bland annat föräldraforum på Aspuddens skola, mycket givande med nya bekantskaper. 

Det har också varit trevliga saker, sonen har klippt sig efter att ha sparat ut håret i över ett år. Blev fint men kort, man undrar varför han sparade så länge när det var så här han ville ha det… 🙂 

Ett par träffar för dottern inför filminspelning nästa vecka. Nöjd med att hänga runt med teamet och med mygga förstås. 

Det har även hunnits med ett 10-årskalas. SF Anytime fyllde tio och bjöd på middag och fest. Bjöd gästerna på det något ovanliga goodiebaginnehållet mjukisbyxa. Enligt en undersökning de gjort så tittar de allra flesta på film i myskläder och de ville väl försäkra sig om att vi alla skulle kunna titta i bästa mysmundering framöver. De jag fick är märkta med S, vet inte om det i detta fall står för Superstor då jag och ett par av barnen nog kan använda dem samtidigt. Men vadå, det är ju inte skönt om det sitter för tight… 😉 

Det har dock inte blivit mycket sömn denna vecka, inte heller någon bakning och inte har jag fått träffa barnen mycket. Den yngsta har jag inte mycket mer än sett när hon sover. Så det är vad jag kommer att göra i helgen. Baka och njuta av barnen. Kanske i ett par stora mysbyxor. Nyheter och debatter tror jag att jag får inse att jag inte hinner ta ikapp.

Trevlig helg!

En kommentar på “Full vecka

  1. Pingback: Bagardag med höstsol | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: