Klassiska Julkakor utan ägg och mjölk


Så har den då kommit, den första inbundna boken i serien med bakböcker utan ägg och mjölk. Jag har tipsat om flera av dem här tidigare, senast choklad, och nu när julbaket drar igång på allvar så har alltså en ny utgåva kommit. Med godsaker som fudge, otaliga saffransbakverk, tårtor, klassiker som saffranspannkaka och en massa annat gott så är det väl inget att tveka om, införskaffa dig ett eget ex! Det gör du här och sedan är det bara att sätta igång att baka. 

Jag har mina recept sedan tidigare jag följer när jag bakar lussebullar men kommer såklart testa de som finns här ändå. Har än så länge bara hunnit med ett (finns förstås flera varianter!) och det var toppen. Att Karolinas recept skulle vara bättre än mitt var väl knappast otippat utan väldigt trevligt att inse att man hela tiden kan få godare och godare bakverk tack vare henne. 

Nu vill jag bara vara ledig och baka mig igenom hela boken…

2 kommentarer på “Klassiska Julkakor utan ägg och mjölk

  1. Mycket tjusigt omslag dessutom. Får nog införskaffas (och inte främst för omslagets skull :))

Lämna ett svar

%d