Besviken över räkor

Jag har varit och ätit lunch på Vurma idag, något som brukar vara till belåtenhet. Finns alltid vegetariska och veganska alternativ. Idag blev det dock en stor besvikelse. Inte det jag åt, men vad som fanns på menyn: 


Jag blev så paff att jag undrade om jag såg fel, eller tänkte jag fel? Har de något annat de kallar tigerräkor eller var det så illa som jag befarade? Vurma som med sin kärleksaproach och kramar åt folket, skulle de verkligen servera detta? Jodå, det gjorde de och jag uttryckte min förvåning och avsky för detta och fick medhåll. Personalen som var i kassan var också frågande till det och då undrar man stilla, hur kan de? 

Om någon nu inte har koll på vad som är så dåligt med detta så är det lättaste och bästa sättet att ta reda på detta genom att kolla in filmen som Naturskyddsföreningen har gjort om detta – antiscampi.

Snälla Vurma, gör om gör rätt. No more scampi

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: