Vegetarisk cowboygryta

God och lättlagad gryta som brukar uppskattas av både barn och vuxna. Ta en kryddigare korv om du föredrar mer smak.

Ingredienser, ca 4 pers
400 g sojafärs
300 g korv (t.ex. Mild Chorizo eller någon av dina favoriter)
2 dl vatten
1 buljongtärning
1 förpackning krossade tomater
1 burk kidneybönor
1,5 tsk chilipulver
salt och peppar
1/2 dl persilja
Olja till stekning

Stek korven i en panna. Tillsätt sedan färs och fräs tills det är färdigstekt och fått fin färg. Lös upp buljongtärningen i vattnet och häll över det samt krossade tomater och sköljda, avrunna bönor. Krydda och låt puttra knappt tio minuter. Rör med persiljan när någon minut återstår.
Servera med ris och sallad.

One Comment on “Vegetarisk cowboygryta

  1. Pingback: Veckomeny 24 juli | Vego Eco

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: