Glassig hälsning

 I semestertider tänkte jag bara uppdatera med en liten glasshälsning. Som jag har bloggat om tidigare så är det ju lite si och så med utbudet om man inte vill ha glass med komjölk i. Men vi blev glatt överraskade när vi var mitt ute i skärgården och stannade vid en kiosk och skulle köpa glass. Föga förvånande så fanns inga pinnar som var mjölkfria, förutom isglass då. Men till vår stora glädje så fanns faktiskt en 0,75 liters förpackning med Tofuline, i smakerna både choklad och jordgubb. Och 0,75 liter delar man ju lätt på!

Oatly uppdaterade nyligen med info om att Astrid Lindgrens Värld har deras pinne på menyn, trevligt. Mycket föredömligt tycker jag. Ramlar ni över andra ställen som har bra utbud så tipsa gärna. Kul att kunna sprida info om de som har bra glassutbud. 

Hoppas att ni har en trevlig, glassig sommar!

2 kommentarer på “Glassig hälsning

  1. Jättekul att du skriver om den här frågan! Jag letar jämt efter den där jordgubbspinnen, men ser bara GB överallt och jag bor ändå i Stockholm. Din blogg har förresten blivit min favorit överhuvudtaget, bra jobbat!

  2. Jag har inte heller hittat den, tycker det var lättare förr… Hoppas att fler ligger på så att det blir bättre. Tack, vad roligt! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: