Gröna sponsorer?

En lagom dos grönt har meddelat att det nu börjar bli dags för att uppmärksamma Sveriges gröna bloggar. De har uppdaterat konceptet lite och det är i år tre kategorier; årets miljöblogg, växande frö samt gröna inspiratör. 

De söker sponsorer då det är tack vare deras hjälp det är möjligt att genomföra det hela. Så ni som vill att ert företag ska synas i ett grönt sammanhang, att kommunicera hur viktigt detta är, har här en bra möjlighet att göra det. Jag twittrade om detta för ett tag sedan och ett företag hörde direkt av sig, hoppas att det bådar gott. Den som vill sponsra kontaktar redaktionen på En lagom dos grönt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: