Coachning och kickoff för Veganutmaningen

Ni har väl sett att Veganutmaningen har presenterat årets coacher nu?

I år kommer de lyckliga anmälda att guidas in i en vegankost med hjälp av Hubbe och Kinna från Gröna Kassen, Rain som är chefredaktör på Vegourmet, Charley som står bakom gruppen Vad lagar du för veganmat idag? på Facebook samt Tissi som är kock och håller kurser i vegansk matlagning.

Det är även på gång några kickoffer som extra inspiration. I Malmö den 3:e maj och redan nu på söndag i Stockholm där det kommer att bjudas på gott att äta samt panelsamtal med möjlighet till att ställa frågor. Där kommer bland annat läkaren David Stenholtz vara med som är grundare av Läkare för framtiden. Även Vego Eco kommer att vara där och delta i panelen. Hoppas att vi ses där!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: