Anamma filéer tillbaka

Förra året ändrade Anamma sin produktion och gjorde hela sitt utbud veganskt när de tog bort ägg ur sina produkter. I samma veva lanserade man två nyheter, Vegofilé och Vegobitar.

En tid senare meddelade företaget att filéerna, som blivit mångas absoluta favorit, skulle tas bort ur sortimentet. Stor efterfrågan på produkter efter veganiseringen tillammans med dyr och omständlig produktion låg bakom till mångas besvikelse. Man hoppades på att snart ha dem i produktion igen.

Så kom idag det glädjande beskedet från Anamma som meddelar att de efterlängtade filéerna kommer att återuppstå i september. Precis som deras övriga sortiment är de givetvis veganska men även glutenfria. Så nu finns det anledning att se fram emot en lång grillsäsong. Anamma filéer

En kommentar på “Anamma filéer tillbaka

  1. Pingback: Vegonyheter, glutenfria biffar | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: