Vegonyheter, glutenfria biffar

Snart är det väl dags att fira, vegoboomen når nya höjder! Nyligen har både Quorn och Hälsans Kök presenterat nyheter utan ägg och Oatly kommer med nya smaker och en ny mjukost. Nu är det Anamma som står på tur. 

Anamma som för cirka 1,5 år sedan berättade att de gör samtliga sina produkter veganska och samtidigt presenterade några nyheter. En av dem var filéer men som sedan försvann till mångas förtret. Glädjen var därför stor när det meddelades att den skulle återuppstå.Anamma filéer

Nu kommer den och extra glädjande är att de får sällskap av nyheten Bombaybiffar. Den är kikärtsbaserad och inte bara vegansk utan även glutenfri vilket är ett välkommet tillskott. Med smaksättning av ananas och över 20 olika kryddor utlovas en fin indisk smak.

Kommer att finnas på Coop och Ica från och med denna vecka. Vilken fest! Det ser verkligen ut som att 2015 slår alla tidigare rekord vad gäller vegetariska nyheter.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: