Kylslagna sommartider

Solnedgång över stilla hav

Sommaren har regnat bort. I veckan kom info att det är den regntätaste sommaren på 18 år och antalet högsommardagar kan man räkna på ena handens fingrar. 

Hur mycket av det dåliga sommarvädret som är orsakat på grund av människans påverkan på klimatet kan ingen säga exakt men att det är tänkvärt får man väl lov att säga. Men dock ska man inte glömma att somrarna onekligen kan vara väldigt varierande utan att man ska behöva starta miljöpaniken. Men oroar du dig så är ett hett sommartips att lyssna på Johan Rockström som sommarpratade i juli.

Oavsett om du gillar den svala och blöta sommaren eller inte så hoppas jag att ni haft det bra så här långt. Trots det kylslagna vädret så har vi ändå kunnat njuta av en del vackra sommarkvällar och gott att äta. Hoppas ni med!Fruktsallad Vego Eco

Lämna ett svar

%d