Enkla vegorecept

Vegotrenden är stark och med det dyker det upp fler inspirationskällor för vegetarisk mat. Nu lanseras kanalen Vegodag för att göra det lättare att leva ett hälsosammare och miljövänligare liv.

Enligt Kung Markatta som står bakom kanalen är den skapad för alla matälskare som letar inspiration för att laga vegetarisk vardagsmat, ett sätt att inspirera till att välja bort kött ibland. Enligt Tina Olson Wikström, Brand Manager på Kung Markatta AB är alla recepten mjölkfria och de flesta veganska.

Recepten är baserade på produkter från Tofutti, Sofine och Bute Island så det är i grund och botten inget annat än ett gäng reklamfilmer. Men “trots” detta så är det inte så dumt att det sprids mer inspiration för att få fler att laga vegetarisk mat. Ju fler som väljer bort kött desto bättre. Förhoppningsvis får det fler att välja en vegetarisk måltid. 

Vegodag-logo

En kommentar på “Enkla vegorecept

  1. Pingback: Minska klimatpåverkan, delta i #lunchvego | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: