Vegoinspiration på Vegovision

I helgen har mässan Vegovision gått av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm. Många har fått provsmaka vegansk mat och lyssna på intressanta föreläsningar.

Förhoppningsvis bär alla besökare med sig känslan av att det är enkelt och gott att vara vegan när de varit där. Enkelt på så vis att det finns hur mycket gott som helst att äta, böcker med recept och kunniga personer att inspireras och lära sig av. Det om något kunde mässan förmedla.

Det som möjligen skulle förtydligas är angående att ”det är enkelt” att vara vegan. Det är det, så länge du handlar och lagar själv men när du är ute kan det fortfarande vara knepigare. Men just därför är det peppande att se hur många olika leverantörer det finns av otaliga produkter, allt från kött- och kycklingsubstitut till bars och godis.

Det som behövs nu är att vi fortsätter att fråga efter dessa alternativ när vi är ute. Får kiosker, restauranger och butiker frågor om det gång efter gång så kommer utbudet givetvis att öka.

Tack Djurens rätt som bidragit till att sprida massor av vegoinspiration!

En kommentar på “Vegoinspiration på Vegovision

  1. Pingback: Veganska delikatesser | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: