Lundapride inkluderar alla med vegansk mat

Två personer, en med långt, rakt ljust hår och den till höger med kort mörkt sedda bakifrån. Tonad bild är det ligger trianglar i rött, orange och gult till vänster över bilden och i blått, lila och grönt till höger. I mitten ligger Lundaprides logotyp.

Fler arrangemang blir gröna! Under 2016 kunde vi ta del av en växande vegotrend där Way Out West som för några år sedan tog täten för det vegetariska fick fler med sig. Nästa ut är Lundpride som i år kommer att servera enbart vegansk mat.

Vegokoll meddelar att festivalen utöver det gröna går från att vara en dag till att bli tre dagar. Den 19 – 21 maj kan besökare njuta av helt grön mat, “för vi tänker att det är något alla kan äta” som Charlie Hedhav, vice ordförande så bra beskriver det. Lundapride kommer även så långt det går att vara fossilfri.

Festivalen bjuder in till ett scenprogram med talare och artister som följs av parad och klubb på kvällen och en söndag med föreläsningar. De siktar på att det ska finnas något för alla även i programmet, inkludering var ordet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: