Köttfritt på Way Out West

Jo, ni läste rätt! Är det inte helt fantastiskt?! Att en festival gör en så tydlig markering att man gör hela festivalen till en ”köttfri zon” som Metro uttrycker det, det är ju helt underbart. En otroligt fin markering, ett ställningstagande som fler borde ta efter. Hoppas verkligen att det blir så.

Klimatpåverkan kommer enligt beräkningar att minska med ca 20 %, hurra! Tyvärr kommer jag inte själv att vara där men ni som är det får se till att passa på att njuta ordentligt av maten, så härligt att kunna välja fritt och slippa kliva in i oset av grillad gris.

Ett annat tips när jag ändå är igång är att se den prisbelönta filmen Searching for Sugar Man som visas på festivalen.

Searching_for_sugar_man

Ha det så trevligt alla ni som kommer att vara där och tack ni på Way Out West som tagit detta hedervärda initiativ. Här talar vi inte bara om en köttfri måndag, utan köttfri torsdag, fredag och lördag. Heja er!

9 kommentarer på “Köttfritt på Way Out West

  1. Pingback: Mjölkfritt på Way Out West | Vego Eco

  2. Pingback: Veggobomb från Way Out West | Vego Eco

  3. Pingback: Köttfri dag i skola och förskola | Vego Eco

  4. Pingback: Ett litet steg för mänskligheten | Vego Eco

  5. Pingback: Det kränkta köttet | Vego Eco

  6. Pingback: Kaffefestival utan mjölk | Vego Eco

  7. Pingback: Spirande vegotrend | Vego Eco

  8. Pingback: Lundapride inkluderar alla med vegansk mat | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: