Vilka mjölkfria mejeriprodukter vill du ha?

En vit kopp med fat med choklad i, brunt Oatly-paket med chokladdryck ligger till vänster

Ni som vill eller måste utesluta komjölksprodukter har senaste åren kunnat se sortimentet fullständigt explodera. Nyheter har kommit i en strid ström och det mesta går idag att få som vegetabiliska alternativ.

Yoghurt, ost, kvarg, lattemjölk… Produkterna finns även med olika bas som soja, havre, olika nötalternativ och så vidare. Oatlys havrebaserade sortiment uppgår idag till 27 stycken olika produkter men nu utlovar de fler och ber om din hjälp. “Innan vi börjar experimentera ihop nya i labbet behöver vi veta vilka det är vi ska göra” och uppmanar sina följare att bidra med sina önskemål.

Så vad är det du saknar? Berätta vad du vill ha på deras Facebooksida och håll tummarna. Själv skulle jag gärna vilja ha något gott ostalternativ liknande keso och en syrligt god filmjölk en solig sommarmorgon. Vad är du sugen på?

12 stycken olika Oatlyprodukter står intill varandra på ett bord, bla dryck, mjukost och grädde

Bilder lånade från Oatlys Instagramkonto

6 kommentarer på “Vilka mjölkfria mejeriprodukter vill du ha?

  1. Jag har twittrat med dem att jag gärna skulle se nåt liknande Kelda-soppor men har ej FB så kan inte lämna kommentar där…

  2. Jag skulle vilja ha någon mjukostliknande men med smak. Till exempel påmackan med örter eller liknande.

  3. Tack för alla förslag. Skickade dem vidare direkt de kom, har bara missat att återkoppla det här. 😜

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: