Vegansk lakrits

Mer godis till veganerna! Att intresset för vegetariskt håller i sig råder det ingen tvekan om. Även lakrits är något många gillar och nu satsar Orkla Confectionery & Snacks på detta genom att ta över varumärket Panda.

Inledningsvis finns fyra Panda-produkter med söt lakrits i sortimentet. Det är Panda Soft & Fresh, Panda Licorice Mix och två varianter av Panda Natural som innehåller endast naturliga ingredienser, lakritsrot, vete, anisolja och melassirap. Den är fri från palmolja, innehåller inte gelatin och vegansk.

– Det är oerhört roligt att vi får in ett sådant starkt varumärke i vår svenska portfölj. En av produkterna som vi lanserar, Panda Natural, ligger helt rätt i tiden. Den innehåller bara 0,5 procent fett, är fri från palmolja och är även veganvänlig, säger Charlotta Krusfeldt, ansvarig för Panda i Sverige.

Soft_Liquorice_Original_HIGH

2 kommentarer på “Vegansk lakrits

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: