Vegomässor på gång

Vill du ta del av nyheter och träffa inspirerande människor som brinner för vegetarisk mat och livsstil ska du inte missa kommande vegomässor.

Djurens Rätts mässa Vegovision har anordnats sedan 2008 och har växt för varje år som gått. 2017 kommer den att arrangeras på på tre platser i Sverige; i Göteborg, Umeå och Stockholm. Först ut av dessa är den i Göteborg som äger rum den 1 – 2 april.

Vegovisions dragplåster i år är den brittiska maratonlöparen Fiona Oakes som blev vegan som sexåring. Under sin löparkarriär har hon hunnit med över 50 maraton och har inte mindre än tre världsrekord att stoltsera med.

För yngre personer så finns Rädda Djuren-klubben på plats som bjuder på mys och pyssel.

I juni är det sedan dags för Vegomässan, Sveriges första vegomässa. Den arrangeras den 10 juni för elfte gången och likt tidigare år kommer de att hålla till i NackaStrandsMässan i Stockholm.

Gemensamt för båda mässorna är att företag och organisationer kommer att ställa ut, du får chans att diskutera vegofrågor, smaka vegoprodukter och ta del av djurvänliga kläder, skor och skönhetsprodukter. Och förstås program med föreläsningar, talare kommer att presenteras under våren.

Filippa Hawén, bagare och konditor föreläser om choklad på Vegovision. Foto: Abigail Wärnlöf-Wilbert

En kommentar på “Vegomässor på gång

  1. Pingback: Veganskt som ny norm | Vego Eco

Lämna ett svar

%d