En lättlagad rätt som är både nyttig, mättande och god. En rätt där det för en gångs skull går att få i barnen spenat.
Recept, ca 4 pers
400 gram pasta
250 gram champinjoner
2 vitlöksklyftor
olja till stekning
200 gram babyspenat
1 dl soltorkade tomater
1 förpackning kikärtor
1 burk iFraiche
salt och svartpeppar
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skiva svampen och finhacka vitlöksklyftorna. Fräs detta i olja i en panna tills vätskan har dunstat. Strimla under tiden de soltorkade tomaterna och tillsätt dem och spenaten. Låt fräsa någon minut. Skölj kikärtorna, rör ner dem och Fraichen. Koka upp och smaka av med kryddor. Ta bort från plattan när det kokat upp, det ska bara bli varmt.
Servera såsen tillsammans med pastan.
Pingback: Veckomeny 13 november | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 12 februari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 7 maj | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 4 mars | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 23 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 29 mars | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 10 maj | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 20 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 7 mars | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 11 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 19 september | Vego Eco