Nya vegoglassar

Fem vita koppar med glass i olika färger sedda uppifrån

De två tidigare smakerna vanilj, jordgubb och choklad från Oatly får nu sällskap av ett par nya smaker: Salty Caramel & Hazelnut och Double Chocolate Fudge.

De tidigare smakerna finns kvar men har fått ett uppdaterat recept samtidigt som de nya smakerna lanseras. Salty Caramel & Hazelnut är en krämig kolaglass, kombinerad med salt kolasås och kanderade hasselnötter. Double Chocolate Fudge är en lyxig chokladglass, gjord på UTZ-certifierad kakao och där även de smakrika fudgebitarna är baserade på havredryck.

– Med våra nya glassar erbjuder vi fantastiska smakupplevelser utan kompromisser. Vi vill göra det lätt för människor att skifta över till växtbaserad mat och dryck genom att erbjuda goda havrebaserade produkter för alla typer av tillfällen. Det har aldrig varit så enkelt som nu att göra ett hållbart val, säger Toni Petersson, vd på Oatly.

Underbart med nya smaker och även uppdaterat recept på de gamla. Ska bli intressant att smaka dessa. Choklad har har jag hunnit med vilken jag dock inte märkte någon större skillnad på från tidigare. Men de nya smakerna ser jag verkligen fram emot att testa. Låter ljuvligt goda, härligt med ett breddat utbud bland vegoglassen.

2 kommentarer på “Nya vegoglassar

  1. Pingback: Shake som omväxling | Vego Eco

  2. Pingback: Nya veganglassar lanseras | Vego Eco

Lämna ett svar

%d