Vegoforum – Vego och djurrätt i journalistiken

Texten "Vegoforum Vego och djurrätt i journalistiken" mot blå bakgrund

Snart är det dags för årets första Vegoforum. Den här gången dyker forumet ner i journalistiken och tittar bland annat på hur klimatfrågan lyft vegofrågan.

13 februari går Vegoforum – Vego och djurrätt i journalistiken av stapeln. Då kommer journalister, redaktörer och mediaforskare att samtala om hur utvecklingen för vegofrågorna sett ut i media de senaste åren. De kommer bland diskutera hur klimatfrågan har lyft vegofrågan och hur det relaterar till djurrättsfrågan.

Dagen inleds med fem talare och avslutas med ett modererat panelsamtal. Programmet bjuder på talare som Francine Jordan från The Vegan Society och forskaren Tobias Linné från Lunds universitet. Hela programmet och tider finns på anmälningssidan.

Forumet är som vanligt gratis, men anmälan krävs, du bokar dig enkelt här.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: