Rösta på en soppa

När jag kom hem väntade en väldigt god soppa på mig till middag. Maken och barnen hade lagat en av deras favoriter, en färssoppa. Det slog mig när jag åt den att jag faktiskt deltar i Anammas tävling att bjuda en köttätare på middag. 

Tävlingen går ut på att man delar med sig av sitt vegetariska recept varpå Anammas räknare visar hur mycket koldioxid man sparat tack vare detta. Jag gillar idén att på ett enkelt sätt visa vilken stor inverkan animalisk föda har på vår miljö. Även om man för den skull inte ska glömma det enorma lidande som även pågår inom djurindustrin.

Mitt bidrag var alltså soppan efter en omröstning i familjen. Jag ville ju gärna bjuda på något som många tycker om för chansen att kunna kamma hem några röster. Och soppan är god! En stor nackdel den har är dock att den är väldigt svårfotad och i en mattävling är onekligen bilden en viktig bidragande orsak men vad sjutton, nu blev det den här. Mättande, lättlagad, mättande och med enkla ingredienser. Bra va?!

Vinsten är en årsförbrukning av Anamma-produkter och det mina vänner, det skulle vara mycket välkommet ska jag säga. Så gå in och rösta på min goda soppa nu, tack tack. 🙂 

2 kommentarer på “Rösta på en soppa

  1. Pingback: Matleverans från Anamma | Vego Eco

  2. Pingback: Vinnare i Anammas recepttävling | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: